SOM CREACIÈNCIA
FEM
OFERIM

CreaCiència va néixer fa prop de 10 anys amb l’objectiu d’apropar la Ciència, la Tecnologia i el Medi ambient d’una manera diferent. Volem aprofitar els recursos i l’experiència que hem desenvolupat durant anys en els mitjans de comunicació, grans esdeveniments i espectacles per portar la Ciència al vostre abast.

CIÈNCIA

CREATIVITAT

ENTRETENIMENT

INTERACTIVITAT

INNOVACIÓ

ESPECIALITZACIÓ

DANI JIMÉNEZ
EQUIP
CONTACTAN’S

Físic i divulgador científic. Especialitzat en l’ús dels experiments com a eina d’aprenentatge. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, i és autor dels llibres: Ciència a un euro, Ciència a dos euros, i Per què alguns pebrots piquen i altres no?. Actualment dirigeix CreaCiència, presenta el programa “Dinàmiks” del Canal Super 3, col·labora en el programa “Orbita Laika” de La2, i en la revista “Muy Interesante”.

CreaCiència compta amb un equip de científics, tecnòlegs, tècnics i divulgadors que tenen una cosa en comú: la Curiositat. En el seu dia a dia creen, produeixen i desenvolupen totes les activitats que CreaCiència ofereix, sempre pensant en sorprendre als assistents i en provocar un efecte Wow!
Veure el mapa més gran
Passatge Jaume Roig, 24. 08028. Barcelona
T. +34 93 127 97 94 / +34 689 44 13 13
info@creaciencia.com

QUI ETS?
PREGUNTA'NS


2
Dec
2016

COMENTARIS
MISSIÓ COSMOS
ccx-show

Aquestes vacances de Nadal converteix-te en un/a autèntic/a astronauta amb l’equip del Dani Jiménez al CosmoCaixa!
Cada dia a les 13h, l’espectacle Missió Cosmos a l’auditori del CosmoCaixa no deixarà a ningú indiferent. Un trepidant viatge per l’espai i pel temps!
I a les 12h i a les 16h no podeu faltar al taller “Converteix-te en astronauta“! Podreu fer-vos les vostres pròpies motxilles a reacció i superar l’entrenament de l’astronauta!
No hi ha millor pla per vacances que pujar a la nau del Comandant Dani Jiménez!!!
COMENTARIS

NOTICIES ANTERIORS
AGENDA
17 Sep 2016 00:00
Torna Dinàmiks!

21 Sep 2016 00:00
ÓRBITA LAIKA

8 Oct 2016 00:00
ELS 5 SENTITS

2 Dec 2016 00:00
MISSIÓ COSMOS

ULTIMS TWITS