SOM CREACIÈNCIA
FEM
OFERIM

CreaCiència va néixer fa prop de 10 anys amb l’objectiu d’apropar la Ciència, la Tecnologia i el Medi ambient d’una manera diferent. Volem aprofitar els recursos i l’experiència que hem desenvolupat durant anys en els mitjans de comunicació, grans esdeveniments i espectacles per portar la Ciència al vostre abast.

CIÈNCIA

CREATIVITAT

ENTRETENIMENT

INTERACTIVITAT

INNOVACIÓ

ESPECIALITZACIÓ

DANI JIMÉNEZ
EQUIP
CONTACTAN’S

Físic i divulgador científic. Especialitzat en l’ús dels experiments com a eina d’aprenentatge. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, i és autor dels llibres: Ciència a un euro, Ciència a dos euros, i Per què alguns pebrots piquen i altres no?. Actualment dirigeix CreaCiència, presenta el programa “Dinàmiks” del Canal Super 3, col·labora en el programa “Orbita Laika” de La2, i en la revista “Muy Interesante”.

CreaCiència compta amb un equip de científics, tecnòlegs, tècnics i divulgadors que tenen una cosa en comú: la Curiositat. En el seu dia a dia creen, produeixen i desenvolupen totes les activitats que CreaCiència ofereix, sempre pensant en sorprendre als assistents i en provocar un efecte Wow!
Veure el mapa més gran
Passatge Jaume Roig, 24. 08028. Barcelona
T. +34 93 127 97 94 / +34 689 44 13 13
info@creaciencia.com

QUI ETS?
PREGUNTA'NS


cebolla3

Per què plorem quan tallem una ceba?

Molta gent ha contestat bé, però el guanyador aquest cop és....en Germán! que ha respòs amb molt detall: "Té a veure amb la química. En tallar la ceba, fem que s'alliberin uns enzims anomenats al·liïnases. Aquestes substàncies reaccionen amb unes altres mol·lècules que té la ceba i en surt una nova substància que es diu, atenció, syn-propanotial-S-òxid. És aquesta la que ens fa plorar, perquè s3'escampa per l3'aire i quan entra en contacte amb els nostres ulls, ens els irrita i ens comencen a picar". Felicitats Germán! ens posarem en contacte amb tu.