SOM CREACIÈNCIA
FEM
OFERIM

CreaCiència va néixer fa prop de 10 anys amb l’objectiu d’apropar la Ciència, la Tecnologia i el Medi ambient d’una manera diferent. Volem aprofitar els recursos i l’experiència que hem desenvolupat durant anys en els mitjans de comunicació, grans esdeveniments i espectacles per portar la Ciència al vostre abast.

CIÈNCIA

CREATIVITAT

ENTRETENIMENT

INTERACTIVITAT

INNOVACIÓ

ESPECIALITZACIÓ

DANI JIMÉNEZ
EQUIP
CONTACTAN’S

Físic i divulgador científic. Especialitzat en l’ús dels experiments com a eina d’aprenentatge. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, i és autor dels llibres: Ciència a un euro, Ciència a dos euros, i Per què alguns pebrots piquen i altres no?. Actualment dirigeix CreaCiència, presenta el programa “Dinàmiks” del Canal Super 3, col·labora en el programa “Orbita Laika” de La2, i en la revista “Muy Interesante”.

CreaCiència compta amb un equip de científics, tecnòlegs, tècnics i divulgadors que tenen una cosa en comú: la Curiositat. En el seu dia a dia creen, produeixen i desenvolupen totes les activitats que CreaCiència ofereix, sempre pensant en sorprendre als assistents i en provocar un efecte Wow!
Veure el mapa més gran
Passatge Jaume Roig, 24. 08028. Barcelona
T. +34 93 127 97 94 / +34 689 44 13 13
info@creaciencia.com

QUI ETS?
PREGUNTA'NS


TENIM UN SERVEI PER A CADA PERSONA. FES UNA ULLADA!
Demana informació sense compromís!
EDUCADOR/EDUCADORA
educador-1

Apropa la ciència als teus alumnes d’una manera nova, propera i gens avorrida.
Des d’Infantil fins a Secundària t’oferim un munt d’activitats científiques per triar.

PARE/MARE
pare1

Tens un fill o filla amant de la ciència? Doncs no deixis passar l’oportunitat de fer-li una festa d’aniversari científica o simplement venir a veure’ns a les nostres activitats.

CIENTÍFIC/CIENTÍFICA
cientific-1

La ciència es basa en compartir punts de vista i experiències per seguir evolucionant. Si et dediques a la ciència com a professional, ens interessa conèixer-te i col·laborar plegats.

ARTISTA
artista

Potser un àtom t’inspira, o bé vols construir la maqueta de l’ADN… en l’art hi ha ciència i viceversa. Per nosaltres també és molt important l’art en la creació de nous continguts.

AJUNTAMENT
ajuntament

En una població hi ha dates i festes importants on la gent vol passar-ho bé amb amics i familiars. Us proposem passar-ho d’allò més bé amb la nostra ciència lúdica i apte per tots els públics. Èxit assegurat!

EMPRESA
empresa

Una presentació d’un producte a l’empresa o una convenció on hi ha els teus clients, sempre és més rodona si hi ha explicacions empíriques i dinàmiques. Demana’ns la nostra ciència a la carta!

MUSEU
museu

Amb grans museus com tenim, val la pena incentivar als visitants a formar-hi part. Si cerques nous continguts pel museu i noves maneres de presentar-los, compta amb nosaltres.

CENTRE COMERCIAL
centre-comercial

Qui diu que un centre comercial només és per comprar? Atreviu-vos a oferir als visitants una proposta científica, amb un taller, una exposició interactiva o un mass experiment.

PERIODISTA
periodista

La divulgació científica té moltes opcions i focus d’interès, però per plasmar-la als mitjans qui millor que els periodistes? Si ets periodista i t’interessa la ciència, no dubtis en contactar-nos.

ESTUDIANT
estudiant

Penses que la ciència no va amb tu? O bé t’encanta descobrir nous conceptes? Siguis com siguis, amb nosaltres podràs gaudir de la ciència i entendre el que t’havies preguntat.

AGÈNCIA DE PUBLICITAT
agencia-publicitat

La ciència i els científics poden servir per explicar moltes coses, vendre productes, o promoure activitats. Tenim la imatge i el talent que busques, sens dubte!

EDITOR
editor

Qualsevol branca de la ciència és apte per crear una obra, una obra literària, una obra històrica…la ciència és molt rica! Tu tria l’àmbit, nosaltres hi posem el contingut!

VOLS TREBALLAR AMB NOSATRES?
QUI ETS?
PARLA'NS DE TU